Alege ochelarii dupa forma fetei

Ochelarii sunt un accesoriu nelipsit in zilele noastre, deoarece dependenta de tehnologie ne-a afectat intr-un fel sau altul vederea. In momentul in care avem de facul alegerea unor rame de ochelari este indicat sa alegi rame care sunt opusul formei fetei tale.

De exemplu, daca ai o fizionomie patrata, o pereche de ochelari cu rama patrata va intensifica si mai mult forma fetei tale. De asemenea, ia in considerare si marimea fetei tale, daca ai fata micuta evita ramele mari si invers.
Pentru a contrabalansa maxilarul patrat si lat alege rame care sunt mai late dar cu colturile putin ridicate. O rama alungita sau ochi de pisica sunt optiuni foarte bune. Poti opta pentru lipsa ramei in partea de jos a ochelarilor.

La forma rotunda trebuie sa faci in asa fel incat fata ta sa para mai lunga. Pentru a construi un constrast alege rame inguste si lunguiete. Si ramele dreptunghiulare sunt o optiune excelenta.

La forma de inima ramele subtiri si rotunde ajuta in minimizarea unei frunte late. O rama in forma de fluture, care este mai lata in partea inferioara este si ea potrivita. Alege rame aerisite, subtiri si usoare sau opteaza numai pentru suruburi asa cum a facut actrita din imagine.

La forma dreptunghiulara alege rame mai late cu margini delicate. Si decoratiile de la tample pot ajuta in a adauga latime. Evita ramele patrate, mai ales in partea de jos pentru a nu adauga adancime maxilarului. Alege ramele cu colturile rotunjite.

La forma ovala poti alege orice tip de rama doresti, pentru ca fata ta este foarte bine proportionate. Totutsi, este bine sa eviti rame care sunt prea inguste sau prea rotunde.

tags: ochelari de vedere