Ochelari de vedere la moda

Ochelarii de vedere au depasit de mult timp statutul de nevoie practica si reparatorie, au devenit un accesoriu in tendinte. Astfel, daca esti nevoita sa porti ochelari poti sa respiri usurata: esti la moda.

Dar asta se aplica numai daca stii sa alegi ochelarii potriviti, adica sa tii cont de nuanta tenului tau si a ochilor cand alegi culoarea ramelor si de forma fetei tale cand alegi tipul de rama.

Piata din acest domeniu este arhiplina cu modele de rame de ochelari in toate culorile, formele si materialele, iar alegerea ochelarilor potriviti este o chestiune ce tine de informare si rabdare dar si de gusturile tale.
In primul rand afla ce nuanta are tenul tau. Pune langa fata o bijuterie aurie si apoi una argintie. Daca pielea ta este mai apropiata de cea aurie atunci ai un ten in nuante calde cu subtonuri de galben si portocaliu, daca este apropaita de cea argintie atunci ai un ten in nuante reci, cu subtonuri de albastru si roz.
Pentru un ten in nuante calde alege rame in nuante desprinse din culorile focului, precum: bronz, crem, coral, piersica, miere, auriu, kaki, portocaliu sau bej. 

Pentru un ten in nuante reci gandeste-te la nuante desprinse din cele ale ghetii si otelului: roz, bleu, gri, pruna, trandafiriu, purpuriu, jad, argintiu, carbune, ametist.

Daca ai un ten matur fereste-te de rame in nuante deschide, alege nuante aprinse de rosu, caramiziu sau nuante de violet.